Kokken 18, Fiskeburger med salat, avokado og tzatziki

Kokken 18, Fiskeburger med salat, avokado og tzatziki

Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser

Ingredienser

10 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
    Fiskekaker
    2 pakke
    (Fisk, Melk, Laktose)
    Avokado
    2 stk
    Hamburgerbrød
    5 pakke
    (Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
    Strimlet kålsalat
    2 pakke
    Tzatziki
    2 pakke
    (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Fiskekakene kan varmes i stekeovnen. Legg fiskekakene på et stekebrett med bakepapir under. Varm fiskekakene i 10–15 minutter på 200 grader varmluft, til de er gjennomvarme. Blander du remuladen inn i kålsalaten, får du en rask variant av coleslaw.

    Varm fiskekakene i mikrobølgeovnen i 2–3 minutter til de er gjennomvarme (se tips).
    Del avokado i to, vipp ut steinen, del den i skiver og bruk en skje for å få ut skivene over i en skål.
    Server burgerbrødene som de er eller varm de i mikrobølgeovnen, stekeovnen eller i en brødrister om du har. Sett fram tzatziki og kålsalat.
    Server fiskekakeburger med salat, avokado i skiver og tzatziki.
    God middag!