Kokken 18, Fiskeburger med salat, avokado og tzatziki
Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser
Ingredienser
10 pers
10 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
Fiskekaker
2 pakke
Avokado
2 stk
Hamburgerbrød
5 pakke
Strimlet kålsalat
2 pakke
Tzatziki
2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fiskekakene kan varmes i stekeovnen. Legg fiskekakene på et stekebrett med bakepapir under. Varm fiskekakene i 10–15 minutter på 200 grader varmluft, til de er gjennomvarme. Blander du remuladen inn i kålsalaten, får du en rask variant av coleslaw.
Varm fiskekakene i mikrobølgeovnen i 2–3 minutter til de er gjennomvarme (se tips).
Del avokado i to, vipp ut steinen, del den i skiver og bruk en skje for å få ut skivene over i en skål.
Server burgerbrødene som de er eller varm de i mikrobølgeovnen, stekeovnen eller i en brødrister om du har. Sett fram tzatziki og kålsalat.
Server fiskekakeburger med salat, avokado i skiver og tzatziki.
God middag!