Mørbrad av storfe med bakt brokkoli og estragonkremet linguine

Mørbrad av storfe med bakt brokkoli og estragonkremet linguine

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Eggeplomme
  • salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Gul løk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
Salt
Smør
3 ss
Brokkoli
1 stk
Solsikke-/rapsolje
Salt
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Eggeplomme
2 stk
Vann
2 ss
Estragonsennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Salt
Solsikke-/rapsolje
Mørbrad
300 g
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha 1 ts sukker sammen med løken når den stekes for å få en ekstra god karamellisering.

Skru ovnen på 225 grader varmluft og sett over en kjele med ca. 2 liter vann til koking av pasta.
Kutt løk i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme med litt olje og stek løken gyllen i ca 5-6 minutter. Krydre med litt salt og ha i 3 ss smør. Ha løken over i en liten kjele og hold varm frem til servering.
Skyll og kutt brokkolien i små buketter og ha i en ildfast form. Vend inn litt olje og salt og bak i ovnen i ca 12-15 minutter.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Bland sammen seterrømmen, eggeplommene, vann, estragonsennepen, litt salt og litt pepper.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje og stek kjøttet i ca 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Kjenn på kjøttet med fingeren, det skal være mykt men med litt motstand. Da er kjøttet medium stekt. La kjøttet hvile i noen minutter før du skjærer det i tynne skiver for servering.
Sil vannet av pastaen og vend inn rømme- og sennepsblandingen.
Server mørbrad av storfe med bakt brokkoli, stekt løk og estragonkremet linguine.
God middag!