Laksepakker med chili (fullkornsris og sukkererter)

Laksepakker med chili (fullkornsris og sukkererter)

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Fullkornsris
1 pose
Vann
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Lime
1 stk
Salt
Rød chili
1 stk
Ingefær
1 ss
Rød paprika
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Sukkererter
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker mer saus i laksepakkene kan du tilsette litt soyasaus eller hoisinsaus. Du kan også bake fisken og grønnsakene i en ildfast form. Det tar omtrent 15 minutter.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok ris etter anvisning på pakken. Hell av eventuell overflødig væske.
Skyll og tørk laksen. Legg stykkene på hvert sitt ark aluminiumsfolie penslet med olje. Press limesaft over fisken og ha på salt og pepper. Finhakk chili og ingefær, kutt paprika i strimler og cherrytomater i to (se tips).
Fordel de kuttede grønnsakene og sukkerertene i hver fiskepakke. Brett pakkene sammen og stek dem midt i ovnen i omtrent 15–20 minutter.
Server laksepakker med fullkornsris.
150 g Kokt fullkornsris: 150 g Grønnsaker Energiinnhold: 430 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!