Pølse og pastaform med strimlet kålsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- salt
- smør eller solsikke-/rapsolje
Penne
1 pakke
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Knutekål
1 stk
Bechamelsaus
1 pakke
Salt
Stekepølse
1 pakke
Kokt skinke i strimler
100 g
Passata
1 flaske
Smør eller solsikke-/rapsolje
2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen skiver med ost til overs passer det fint å ha på toppen før formen går i ovnen. Spar litt oppvask ved å servere pasta med hvitsaus og pølser med tomatsaus.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kok opp en kjele med rikelig med lettsaltet vann. Skrell og del knutekål i staver. Kok pastaen i 8-10 minutter, og knutekålen i de siste 4-5 minuttene sammen med pastaen. Sil av vannet, ha pasta og knutekål tilbake i kjelen. Bland inn bechamelsausen og smak til med salt og pepper. Til denne retten koker du pastamengden som din familie foretrekker. Vi regner omtrent 100 g tørr pasta til hver voksen porsjon.
Del pølsene i skiver. Varm opp en stekepanne med olje og stek pølser og skinke til de får en fin farge. Ha på passata og kok forsiktig opp. Smak til med salt og pepper.
Ha pølser og tomatsaus over i en ildfast form og dekk med pasta og bechamelsausblandingen. Sett i ovnen og la stå i 10- 15 minutter til alt er gjennomvarmt og sausen er litt gyllen på toppen.
Server pølse og pastaformen.
God middag!