Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
Pasta farfalle
300 g
Extra virgin olivenolje
2-3 ss
Minestronesuppe
1600 g
Kruspersille
1 pakke
Grissini
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Suppen kan også varmes opp i posen den kommer i, det tar omtrent 15 minutter i kokende vann.
Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes al dente, med en fast kjerne. Dette tar omtrent 8–12 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Ha minestronesuppen i en stor gryte og varm den opp under omrøring. Når suppen er varm, bland inn pasta. Dryss over hakket kruspersille ved servering.
Server grissini ved siden av eller brekk den opp i mindre biter og server den oppå suppen.
God middag!