Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Potetmos
1 pakke
Laksefilet
325 g
Kryddersmør
1 pakke
Salt
Hoisinsaus
1 pakke
Rødløk
1 stk
Strimlet kål
150 g
Grønne bønner
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme opp potetstappen direkte i en kjele. Skyll boksen med kryddersmør raskt i varmt vann, for lettere å få smøret ut av begeret.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann til potetmos. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram en ildfast form, skjærefjøl og kniv.
Legg pakken med potetmos i det kokende vannet og la den småkoke i omtrent 10-15 minutter under lokk. Hell stappen over i en serveringsbolle ved servering. Bruk et håndkle, da dette er veldig varmt.
Legg fisken i en ildfast form. Del kryddersmøret i skiver. Fordel dette og hoisinsaus på laksestykkene. Krydre med litt salt og pepper. Bak fisken i omtrent 10 minutter stekeovnen.
Imens fisken står i stekeovnen lager du klar grønnsakene. Del rødløk i skiver. Stek rødløk, grønne bønner og strimlet kål i en stekepanne med litt olje, i 3-5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Server bakt laks med potetmos, stekte grønnsaker og kryddersmøret fra den ildfaste formen.
God middag!