Wok med torsk og hoisinsaus

Wok med torsk og hoisinsaus

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Torskefilet
350 g
(Fisk)
Salt
1/2 ts
Pepper
1/2 ts
Bok choy
1 stk
Rød chili
1/4 stk
Ingefær
1 ss
Hvitløk
1-2 fedd
Lime
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Hoisinsaus
1 beger
Koriander
1/2 bunt
Risnudler
80 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bok choy er en asiatisk kålsort med mild og fyldig kålsmak med et hint av pepper. Den er rik på vitamin C, K og folat, og en god kilde til vitamin A.

Skjær torsken i porsjonsbiter og krydre bitene med salt og pepper. Rens og skjær pak choi i biter eller strimler. Rens chilien, fjern alle frøene og skjær den i tynne ringer. Finhakk ingefær og hvitløk.
Varm opp en wokpanne og ha i olje. Stek torskebitene i noen minutter på hver side. Legg bitene over på et fat når de er ferdige. Hvis du griller, pensle fiskebitene med olje og grill dem på varm grill i 3–4 minutter på hver side.
Kok opp vann, hell det over nudlene og la det stå og trekke i 2-3 minutter. Sil av vannet.
Varm opp litt ny olje i pannen og wok pak choi, chili, ingefær og hvitløk i et par minutter. Hell i hoisinsausen og smak til med lime. Tilsett fiskebitene og la de bli varme. Ha over friske korianderblader rett før servering. Om du vil grille grønnsakene, legg dem i aluminiumsfolie sammen med hoisinsausen og ha aluminiumspakken på grillen til grønnsakene er møre.
Server fiskewok med nudler ved siden av.
1 Roedeporsjon
ca 300g
100g
380
God middag!