Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- Litt salt
- salt
Chorizo i strimler
1 pakke
Gulrøtter
½ pakke
Tomatsalsa
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
1 pakke
Fullkornslinguine
1 pakke
Litt salt
Erter
1 pakke
Extra virgin olivenolje
1 ss
Spinat
1 pakke
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland gjerne litt sitronskall inn i pastaen.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta.
Skrell og riv gulrøtter på den groveste siden av et rivjern.
Ha chorizostrimler i en kald panne og varm forsiktig opp. På denne måten får du sprø chorizo som slipper en del fett. Du kan gjerne helle av litt av dette fettet. Når chorizostrimlene er sprø, ha i gulrot og tomatsalsa, og kok forsiktig opp. Ha kjøttbollene i pannen og varm opp under lokk. La det stå slik i 8–10 minutter på lav varme til kjøttbollene er gjennomvarme.
Kok pastaen såkalt al dente, det vil si med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Ha ertene i vannet med pastaen når det gjenstår 2 minutter av koketiden. Hell av vannet og vend inn olivenolje og spinat. Krydre med salt og pepper (se tips). La spinaten falle sammen.
Server pasta med spinat, kjøttboller, chorizo og salsasaus.
God middag!