Club sandwich med kylling og bacon

Club sandwich med kylling og bacon

4.38 (430)
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Pepper
Prinsessefilet av kylling
350 g
Baconterninger
1 pakke
Egg
4 stk
(Egg)
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Pitabrød
1 pakke
(Hvete, Rug)
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Tomat
1 stk
Tobladssalat
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt potetene i tynne skiver, gjerne med en ostehøvel eller mandolin. Legg dem utover et stekebrett og ha på olje og krydder. Stek dem gylne og sprø i ovnen.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Vask potetene. Del de største potetene i to, de andre lar du være hele (se tips). Legg potetene på et stekebrett med bakepapir. Ha på olje, meksikansk grillkrydder og pepper. Vend poteter og krydder godt sammen. Stek potetene til de er møre og gylne, i omtrent 20–25 minutter.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek baconet sprøtt og ta det ut av pannen. Stek kyllingen til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre den med salt og pepper. Stek speilegg på middels varme, snu dem og stek dem lett på den andre siden. Eggene skal ha en stekt overflate, men fortsatt være bløte inni.
Varm pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter. Kutt tomat i skiver.
Del pitabrødene i to på midten og legg halvparten av dem utover benken. Smør på aioli, og fordel salat, tomat, kylling, bacon og egg på hvert av brødene. Legg den andre halvdelen på toppen.
Server club sandwich med stekte poteter.
God middag!