Fiskegrateng med revet gulrot og knutekål

Fiskegrateng med revet gulrot og knutekål

Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Skjær skallet av knutekålen med en kniv. Riv den på den groveste delen av rivjernet. Pass på fingrene så du ikke skraper deg. Ha knutekålen i en bolle. knutekålen skal blandes med revet gulrot og sitronsaft.

      Varm opp ovnen til 200 grader varmluft og sett over lettsaltet vann til poteter. Kok potetene møre, det tar omtrent 20 minutter.
      Smør en ildfast form med olje. Hell fiskegratengen i formen og jevn den ut med en slikkepott. Dryss over panko og noen små klatter med smør. La gratengen steke i omtrent 15–20 minutter midt i ovnen.
      Skrell og riv knutekål og gulrøtter, hakk persille og kutt vårløk i skiver.
      Press saft av sitronen og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over råkosten. Bland eventuelt inn litt rosiner om det er populært. Smelt smøret og ha i hakket persille og vårløk.
      Server fiskegrateng med kokte poteter, råkost og persillesmør.
      God middag!