Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Dijonsennep
- extra virgin olivenolje
- pepper
- salt
Søtpotet
2 stk
Brokkoli
1/2 stk
Extra virgin olivenolje
1 ss
Roedepølser
400 g
Kesam
1/2 beger
Dijonsennep
1-2 ss
Skivet hvitost
1 pakke
Salt
1/2 ts
Pepper
1/2 ts
Ruccola
1 pakke
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du ikke dijonsennep, kan du bruke en annen sterk sennep.
Sett ovnen på 210 grader. Sett over en kjele med lettsaltet vann til søtpotet og en kjele med lettsaltet vann til brokkoli.
Skrell og del søtpotet i grove biter og brokkoli i buketter. Skrell brokkolistilken og del den i biter. Kok søtpotetterningene til de er nesten møre, det tar omtrent 10–15 minutter. Kok brokkolien i 3–4 minutter. Hell av vannet og la grønnsakene renne av seg i et dørslag.
Smør en ildfast form med olje. Ha grønnsakene i formen. Kutt Roedepølser i biter og bland bitene inn med grønnsakene. Bland sammen kesam og sennep, og hell blandingen over grønnsakene. Legg osteskiver på toppen og sett formen i ovnen. Stek gratengen i omtrent 15 minutter, til den har fått en fin og gyllen farge. Du kan også legge alle ingrediensene i en aluminiumsform og grille pølseretten. Grill da under lokk i 15–20 minutter.
Skyll ruccolasalaten og tørk av vannet i en salatslynge. Skjær tomat i båter og bland den inn i ruccolasalaten.
Server pølserett alt-i-ett med salat ved siden av.
1 Roedeporsjon
360 g
388
God middag!