Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Gluten·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Eplesidereddik
- salt
- solsikke-/rapsolje
- sukker
- vann
Jasminris
150 g
Vann
Salt
Strimlet kål
100 g
Sukkererter
½ pakke
Gulrot
2 stk
Eplesidereddik
2–3 ss
Salt
½–1 ts
Sukker
1 ss
Prinsessefilet av kylling
350 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Hoisinsaus
1 beger
Sitron
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt hakket chili og 1–2 ss syltet ingefær for å få litt mer sting i salaten. Drypp også gjerne over noen dråper med sesamolje. Har du ristede sesamfrø, dryss dem over salaten eller kyllingen rett før servering.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skrell gulrøttene og riv dem på den groveste delen av et rivjern. Kutt sukkerertene i strimler. Ha kål, gulrøtter og sukkererter i en bolle. Bland sammen eddik, sukker og salt, og ha blandingen over grønnsakene. Bland alt godt sammen og la salaten stå på benken frem til servering (se tips).
Varm opp en stekepanne med olje. Krydre kyllingen med salt og pepper. Brun kyllingen på begge sider og ha over hoisinsaus. La det småkoke i 3–4 minutter. Klem over sitronsaft før servering.
Server kylling hoisin med kålsalat og ris.
God middag!