Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
Grillskiver
700 g
Salt
1 ts
Solsikke-/rapsolje
1-2 ss
Bechamelsaus
1 pakke
Rotmos
1 pakke
Smør
1-2 ss
Salt
1 ts
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hell av stekfettet mellom hver gang du steker. Husk å ta vare på fettet, det skal i den hvite sausen.
Kok opp en stor kjele med vann, legg posene med poteter, hvit saus og rotmos i vannet og la dem koke i omtrent 15 minutter.
. Løft posene opp av vannet, hold i dem med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell potetene forsiktig over i et serveringsfat. Ha rotmosen og sausen i hver sin kjele. Vend smør inn med rotmosen og smak til med salt og pepper.
Sett ovnen på 100 grader.
Varm opp en stekepanne med olje til den er god og varm. Krydre svineskivene med salt og pepper, og stek dem til de får en brun og gyllen farge.
Skru ned til middels varme og la det ettersteke til flesket er sprøtt. Ettersom det er mange tynne skiver som skal stekes, er det lurt å steke det i flere omganger. Legg det ferdig stekte kjøttet i en ildfast form og sett det i ovnen så det holder seg lunt frem til servering.
Tilsett stekesjyen fra kjøttet i den hvite sausen.
God middag!