Fiskepudding med hvitvinsaus og blomkål

Fiskepudding med hvitvinsaus og blomkål

3.91 (162)
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
500 g
Litt salt
Gulrot
2 stk
Blomkål
½ stk
Brokkoli
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Fiskepudding
450 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Smør
2 ss
Hvitvinssaus
1 pakke
(Fisk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok gjerne blomkålen for seg fremfor å steke den i ovnen med potetene.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Skrell gulrøttene og del dem i staver. Del blomkål og brokkoli i buketter. Ha grønnsakene i en ildfast form og ha på olje, salt og pepper. Sett formen i ovnen og bak grønnsakene til de er møre. Det tar omtrent 15–20 minutter. Vend om underveis for en jevnere steking.
Kutt fiskepuddingen i skiver à 1 cm. Stek skivene i en stekepanne med olje og smør til de er gylne på begge sider.
Varm forsiktig opp hvitvinssausen i en liten kjele.
Server stekt fiskepudding med grønnsaker, saus og poteter.
God middag!