Minuttbiff av storfe med brokkoli, urtepoteter og rødvinssaus
3.54 (153)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Småpoteter
300 g
Rødvinssaus
1 pakke
Brokkolibuketter
200 g
Minuttbiff av storfe
300 g
Bladpersille
1/2 pakke
Gran Biraghi
1/2 pakke
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
La kjøttet hvile i noen minutter før servering for et saftigere resultat.
Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp rødvinssausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek brokkolibukettene i 2-4 minutter, og krydre dem med litt salt. Legg brokkolibukettene til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen om nødvendig, og varm den opp igjen til høy varme. Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet i 1-2 minutter på hver side. Skru ned til lav varme, og ha brokkolibukettene tilbake i pannen, slik at de holder seg varme frem til servering.
Finhakk bladpersillen. Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og vend inn persillen, Gran Biraghi-osten og 2 ss olivenolje.
God middag!