Minuttbiff av storfe med brokkoli, urtepoteter og rødvinssaus

Minuttbiff av storfe med brokkoli, urtepoteter og rødvinssaus

3.54 (153)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Rødvinssaus
1 pakke
Brokkolibuketter
200 g
Minuttbiff av storfe
300 g
Bladpersille
1/2 pakke
Gran Biraghi
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La kjøttet hvile i noen minutter før servering for et saftigere resultat.

Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp rødvinssausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek brokkolibukettene i 2-4 minutter, og krydre dem med litt salt. Legg brokkolibukettene til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen om nødvendig, og varm den opp igjen til høy varme. Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet i 1-2 minutter på hver side. Skru ned til lav varme, og ha brokkolibukettene tilbake i pannen, slik at de holder seg varme frem til servering.
Finhakk bladpersillen. Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og vend inn persillen, Gran Biraghi-osten og 2 ss olivenolje.
God middag!