Ovnsbakt kyllingbryst med mango og chilisaus

Ovnsbakt kyllingbryst med mango og chilisaus

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Pastinakk
2 stk
Solsikke-/rapsolje
Salt
Chiliflak
½ pakke
Kyllingbryst
420 g
Solsikke-/rapsolje
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Salt
Sitron
½ stk
Mango- og chilisaus
1 beger
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kyllingen til den har en kjernetemperatur på 65–66 grader. La den deretter hvile seg opp til 68 grader.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kutt poteter og pastinakk i skiver. Ha skivene på et stekebrett og vend inn olje, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og stek grønnsakene i 20–25 minutter, til de er møre og gylne.
Varm opp en stekepanne med olje til høy varme. Stek kyllingen med skinnsiden ned i 2 minutter. Snu den og stek i 2 minutter også på den andre siden. Ha kyllingen over i en ildfast form, krydre den med meksikansk grillkrydder og salt, og press over sitronsaft. Sett formen i ovnen og stek kyllingen i 12–15 minutter.
Vend chiliflakes inn med potet- og pastinakkskivene.
Server kyllingbryst med potet, pastinakk og chili- og mangosaus.
God middag!