Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Solsikke-/rapsolje
Kjøttdeig
200 g
Arrabbiatasaus
1 pakke
Taco kryddermiks
¼–½ pose
Salt
Nachos
½ pakke
Revet gouda
1 pakke
Rømmekolle
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tips: Om du har en panne som tåler å stå i ovnen kan du la kjøttsausen være i pannen, strø nachos og ost over og steke hele pannen i ovnen.
Sett stekeovnen på 225 grader.
Brun kjøttdeigen i litt olje i en stekepanne og hakk den opp under steking slik at den blir småkornete. Tilsett tacokrydder etter smak. Krydderet er ganske sterkt, så om du ikke er så glad i sterk mat, trenger du ikke mye. Ha i arrabbiatasausen og la det hele småkoke i omtrent 5 minutter. Smak eventuelt til med litt salt og pepper.
Smør en ildfast form med litt smør eller olje og legg i kjøttblandingen. Legg nachochips langs kantene og dekk over med revet ost. Sett formen i ovnen og stek til osten har fått en gyllen farge.
Server med rømmekolle.
God middag!