Wrap med crispy kylling og mangodressing
Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete
Basisvarer:
- Salt
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Strimlet kålsalat
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
Mangopuré
1 boks
Salt
Lime
½ stk
Tortillaer
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tortillalefsene kan også varmes i mikrobølgeovn- følg anvisning på pakken. Strø over finhakket fersk chili om du har.
Forvarm stekeovnen på 220 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram et stekebrett med bakepapir. Skjærefjøl og kniv.
Legg kyllingkjøttet på et stekebrett med bakepapir. Sett brettet i stekeovnen i 15 minutter.
Del tomat i terninger og paprika i strimler. Legg tilbehøret og salat på en tallerken.
Pakk inn tortillalefser i aluminiumsfolie og legg pakken i stekeovnen i 5-6 minutter.
Bland sammen seterrømme og mangopurè i en liten skål. Smak til med lime, salt og pepper.
Servèr wrap med crispy kylling, salat og mangodressing
God middag!