Fiskeburger med hvitløksdressing og stekte paprikapoteter
Ny oppskrift
Under 15 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Sous vide-poteter
1 pakke
Paprikakrydder
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Fiskeburgere
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Hamburgerbrød
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
Strimlet kålsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Burgerbrødene kan også varmes forsiktig i en brødrister.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Sett klar en stekepanne. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram en ildfast form og salatbolle.
Legg potetene i en ildfast form og vend inn olje, paprikakrydder, salt og pepper. Sett potetene inn i forvarmet stekeovn i 15 minutter.
Stek fiskeburgerne i en stekepanne med litt olje.
Varm hamburgerbrødene i 3-4 minutter i stekeovnen ( se tips). Sett fram dressing og kålsalat. Del tomat i skiver.
Servèr fiskeburger med strimlet salat, hvitløksdressing, tomat og stekte paprikapoteter.
God middag!