Tagliatelle à la Lady og Landstryker’n med brokkoli
Ny oppskrift
Under 20 min
3 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Brød (eventuelt)
- extra virgin olivenolje
- pepper
- smør
Tagliatelle
2-300 g
Brokkoli
1 stk
Parmesan
1 pakke
Extra virgin olivenolje
1 ss
Pepper
1 ts
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du litt mer futt i tomatsausen, kan den smaksettes med litt chili og spisskummen. Du kan la brokkolien koke sammen med pastaen de siste 4-5 minuttene av koketiden. Deretter siler du det av sammen og blander med kjøttbollene og sausen.
Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8 minutter.
Ha tomatsausen i en kjele, ha kjøttbollene i sausen og varm forsiktig opp (se tips).
Når pastaen er ferdigkokt, sil av vannet og bland den sammen med saus, kjøttboller og brokkoli. Dryss over revet parmesan ved servering. Personlig liker jeg også å dryppe over litt extra virgin olivenolje og nykvernet sort pepper.
Server gjerne med brød og smør.
God middag!