Pasta arrabbiatta med kålsalat

Pasta arrabbiatta med kålsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • tomatpuré
Linguine
250 g
Salt
Bacon
150 g
(Soya, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
4 ss
Løk
1 stk
Hvitløk
2-3 fedd
Tomatpuré
2 ss
Rød chili
1 stk
Hakkede tomater
1 boks
Salt
Tomat
1 stk
Extra virgin olivenolje
Salt
Extra virgin olivenolje
Spisskål
1 stk
Sitron
1/2 stk
Parmesan
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett over en stor kjele med lettsaltet vann til pasta. Når vannet koker, kok pastaen i omtrent 8-9 minutter til den er al dente. Hell vannet av pastaen, men ta vare på litt av pastavannet i en kopp. La pastaen renne av seg i et dørslag.
Kutt bacon i strimler og tomat i terninger. Finhakk løk, hvitløk og chili.
Fres bacon, løk og hvitløk i olje til løken er blank og baconet sprøtt.
Tilsett tomatpuré og la den frese med i 30 sekunder. Ha i chili, tomat og boksen med hakkede tomater, og la alt småkoke i 15-20 minutter.
Smak til sausen med salt, pepper og en raus klunk med god olivenolje.
Skjær kål i tynne skiver, press over sitronsaft og tilsett olivenolje, salt og pepper.
Bland pastaen sammen med tomatsausen. Om sausen blir for tykk, tilsett litt av kokevannet fra koppen og bland godt. Riv parmesan over retten ved servering.
God middag!