Indisk kyllingsuppe med kikerter

Indisk kyllingsuppe med kikerter

4.27 (88)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Solsikke-/rapsolje
    • vann
    Prinsessefilet av kylling
    250 g
    Løk
    ½ stk
    Gulrøtter
    ½ pakke
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Indisk curry paste
    1-2 ts
    Kikerter
    ½–1 pakke
    Hakkede tomater
    1 boks
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Vann
    4-6 dl
    Kokosmelk
    1 pakke
    Squash
    ½–1 stk
    Koriander
    ½ bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Lag suppen som anvist og ha den over i en termos. Deilig varmende suppe i skiløypa er aldri feil.

    Skjær kyllingen i mindre biter. Skrell gulrøttene, og kutt gulrøtter, squash og løk i små terninger.
    Varm opp en vid kjele med olje. Stek kyllingen gyllen og løken blank. Ha i gulrotterningene og la dem surre med i et par minutter. Tilsett curry paste. Start med litt og tilpass smak og styrke etter hva din familie liker, denne pasten er sterk.
    Skyll kikertene i kaldt vann. Ha kikerter, hakkede tomater, buljong, vann og kokosmelk i kjelen. La suppen småkoke i omtrent 10 minutter. Tilsett squash og kok videre i 2 minutter. Ha i mer vann om du synes at suppen er litt tykk.
    Skyll og finhakk koriander, og ha den over suppen rett før servering.
    God middag!