Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
- vann
Prinsessefilet av kylling
250 g
Løk
½ stk
Gulrøtter
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Indisk curry paste
1-2 ts
Kikerter
½–1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
4-6 dl
Kokosmelk
1 pakke
Squash
½–1 stk
Koriander
½ bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag suppen som anvist og ha den over i en termos. Deilig varmende suppe i skiløypa er aldri feil.
Skjær kyllingen i mindre biter. Skrell gulrøttene, og kutt gulrøtter, squash og løk i små terninger.
Varm opp en vid kjele med olje. Stek kyllingen gyllen og løken blank. Ha i gulrotterningene og la dem surre med i et par minutter. Tilsett curry paste. Start med litt og tilpass smak og styrke etter hva din familie liker, denne pasten er sterk.
Skyll kikertene i kaldt vann. Ha kikerter, hakkede tomater, buljong, vann og kokosmelk i kjelen. La suppen småkoke i omtrent 10 minutter. Tilsett squash og kok videre i 2 minutter. Ha i mer vann om du synes at suppen er litt tykk.
Skyll og finhakk koriander, og ha den over suppen rett før servering.
God middag!