Kjøttgryte med bulgur

Kjøttgryte med bulgur

4.07 (126)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Bulgur
1 pakke
(Hvete)
Vann
Salsicciadeig
350 g
Gulrot
1 stk
Squash
1 stk
Vann
1 dl
Hakkede tomater
1 boks
Salt
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
½–1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok gjerne burguren i buljong eller med ditt favorittkrydder. Rosmarin og timian passer godt.

Kok bulgur etter anvisning på pakken.
Bland sammen rømme, tzatzikikrydder, salt og pepper. La dressingen stå på benken frem til servering.
Skrell gulrot. Del gulrot og squash i terninger.
Varm opp en stekepanne og ha i olje. Brun kjøttdeigen, og ha så i gulrot og squash. Stek alt sammen i 5–6 minutter. Ha på hakkede tomater og vann, kok opp og la det hele småkoke til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
Server kjøttgryte med bulgur og rømmedressing.
God middag!