Pasta ravioli med ost, salsicciapølse i tomatsaus og grana padano
Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Ravioli med fire oster
1 pakke
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Salsicciapølser
300 g
Rødløk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Passata
1 flaske
Basilikum og oregano
1 pose
Cherrytomater
1 pakke
Grønne erter
125 g
Salt
Grana Padano
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er viktig at du har i pastaen når det fosskoker og følger anvisningen som står på pakken. Pastaen vil svelle i størrelse, så bruk godt med vann og kok den i en stor kjele.
Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til pastaen. Legg på lokk, da går det raskere. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, skjærefjøl og kniv.
Del pølsene i biter og rødløk i skiver.
Varm opp olje i kjelen. Stek pølsebiter og rødløk i 3–4 minutter på medium varme. Tilsett passata og urter, og kok opp.
Del cherrytomater i to. Vend dem inn i sausen sammen med erter. Smak til med salt og pepper.
Kok raviolien etter anvisning på pakken. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Server pasta ravioli med salsicciapølse i tomatsaus og revet grana padano over.
God middag!