Tacoterte med karbonadedeig, mais og bønner
Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Karbonadedeig
500 g
Three spice
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Mais
1 pakke
Salat- og grytebønner
1 pakke
Fullkornstortillaer
3 stk
Revet ost
100 g
Drømmelett
1 pakke
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk i begeret med Drømmelett for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt løken og paprikaen i terninger. Hell vannet av bønnene, og skyll bønnene i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek løken i 2-3 minutter, eller til den er blank. Ha i kjøttdeigen, og hakk den opp med stekespaden. Tilsett tacokrydderet og stek til kjøttet er gjennomstekt. Ha i de hakkede tomatene, maisen og bønnene, og stek videre i 2-3 minutter.
Fordel tortillalefsene utover i en ildfast form. Ha kjøtt- og bønnefyllet i formen, og topp med osten. Stek formen i ovnen i ca. 10 minutter.
Server retten med Drømmelett.
God middag!