Ytrefilet av svin med lun potetsalat

Ytrefilet av svin med lun potetsalat

4.18 (125)
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
350 g
Vårløk
½ pakke
Reddiker
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Lime i båter
½ stk
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Salt
Ytrefilet av svin i skiver
350 g
Chipotlemiks
½–1 pakke
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Middagsyoghurt
1 pakke
Lime
½ stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok opp alle potetene dagen før for å spare tid dagen du skal ha denne retten og torskeretten. Riv gjerne litt limeskall i dressingen.

Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 25–30 minutter. Skyll potetene raskt i kaldt vann.
Kutt vårløk, reddiker og paprika i tynne skiver. Del lime i båter.
Del potetene i skiver. Bland grønnsakene sammen med potetskivene. Vend inn sennepsvinaigretten og smak til med litt limesaft, salt og pepper.
Tørk av kjøttet og krydre det med chipotlemiks, salt og pepper. Stek svineskivene i en panne med olje i omtrent 2–3 minutter på hver side. La dem hvile i et par minutter.
Smak til middagsyoghurten med lime, salt og pepper.
Server ytrefilet av svin med lun potetsalat og limedressing ved siden av.
Ytrefilet av svin: 125 g Potetsalat: 250 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca 390 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!