Fiskekaker med grillet potetsalat og blomkål
Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Dijonsennep
- extra virgin olivenolje
- salt
- smør
Extra virgin olivenolje
3 ss
Dijonsennep
1 ss
Sjalottløk
1 stk
Salt
Fiskekaker
480 g
Gulrot
2 stk
Sitron
½ stk
Pepperrotdressing
1 beger
Blomkål
1 stk
Smør
1 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finn frem skjærebrett og kniv. Ta bladene av blomkålen. Del blomkålen i to så den ligger støtt og del den i store biter.
Fyr opp grillen. Sett over poteter til koking i lettsaltet vann.
Når potetene er nesten møre, hell av vannet. Del dem i to og gi de et tydelig grillmønster på snittflaten (se tips). Bland sammen olivenolje, sennep og finhakket sjalottløk. Smak til med salt og pepper og ha dressingen over potetene.
Kutt blomkål i to og deretter i skiver. Ha blomkålen i folie og grill dem møre. Ha på smør, salt og pepper rett før servering.
Varm fiskekakene på grillen, pass på at de er gjennomvarme.
Skrell og riv gulrøttene på den groveste delen av rivjernet. Klem over saften fra ½ sitron.
Kok potetene nesten møre. Stek de deretter ferdig i en stekepanne. Vend inn dressingen. Kok blomkålen mør, hell av vannet og ha på smør. Varm fiskekakene i en stekepanne med litt olje.
God middag!