Kyllingwraps med frisk rødkålsalat og hoisinsaus
Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- honning
- salt
- solsikke-/rapsolje
Rødkål
1 bit
Appelsin
1 stk
Agurk
½–1 stk
Rød chili
½–1 stk
Koriander
½–1 bunt
Extra virgin olivenolje
2 ss
Honning
1 ss
Salt
Prinsessefilet av kylling
450 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Fullkornstortillaer
1 pakke
Hoisinsaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, bare følg instruksjonene på pakken. Stek løk, hvitløk, revet ingefær og/eller chili sammen med kyllingkjøttet for mer smak. Litt limesaft og soyasaus gjør seg godt i rødkålsalaten.
Varm opp ovnen til 180 grader varmluft.
Kutt rødkål i tynne strimler. Skjær skallet av appelsinen og del appelsinen i båter. Riv agurken eller kutt den i tynne strimler. Finhakk chili og koriander. Bland alt sammen, og vend inn olivenolje, honning, salt og pepper. Ha gjerne i appelsinsaft fra appelsinskallet også.
Kutt prinsessefiletene i to. Varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingkjøttet i to omganger i 3–4 minutter per gang, til det har fått en fin stekeflate og er gjennomstekt. Krydre det med salt og pepper (se tips).
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 5–6 minutter (se tips).
Server varme tortillalefser med kylling, rødkålsalat og hoisinsaus.
Middagsrester? Rull opp wraps til en rask lunsj til dagen etter.
125 g
Rødkålsalat: 200 g
Tortillalefse: 1 stk
Energiinnhold: 440 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!