Kylling i mangosaus med korianderstekte poteter og grønnsaker
Glutenfri
Laktosefri

Kylling i mangosaus med korianderstekte poteter og grønnsaker

4.15 (214)
Under 30 min
10 Ingredienser
Denne mangosausen må prøves. Perfekt balansert med indisk garam masala, mild kokosmelk, syrlig lime, søt mangochutney og salt soya.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
  • vann
Poteter
350 g
Gul paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Squash
1 stk
Korianderpaste
½ glass
Skivet kyllingfilet
200 g
Garam masala
½ pakke
Kokosmelk
1 liten boks
Mangochutney
1 glass
Lime
1 stk
Vann
1 dl
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
579 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
68 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Potetene og grønnsakene kan tilberedes hver for seg hvis du foretrekker det. Kutt grønnsakene i store terninger, stek dem i stekepannen med litt olje. Krydre med salt og pepper.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i båter. Rens paprikaen og skrell løken. Kutt paprikaen, løken og squashen i grove biter. Ha alle grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, vend inn ønsket mengde av korianderpasten, og krydre med litt salt. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
 Vend kyllingen i garam masala-krydderet. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 5 minutter. Tilsett kokosmelken, mangochutneyen, 1 dl vann, saften fra limen og 1 ss soyasaus. Kok opp, og smak til med salt og pepper.  
God middag!