Indisk kyllinggryte med grønnkål, brokkoli, vårløk og ris

Indisk kyllinggryte med grønnkål, brokkoli, vårløk og ris

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • salt
    Jasminris
    1 pakke
    Brokkoli
    1 stk
    Rødløk
    1 stk
    Grønnkål
    100 g
    Kyllingbryst
    420 g
    Kokosmelk
    1 pakke
    Garam masala
    1 pakke
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Vårløk
    1/2 pakke
    Salt
    Olje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Tilsett litt finhakket chili for mer smak.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kutt rødløken i skiver, og riv bladene fra stilken på grønnkålen. Kutt grønnkålbladene i strimler. Skjær kyllingen i biter.
    Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter. Tilsett kokosmelken, garam masala-krydderet, hønsebuljongen og 1,5 dl vann. Kok opp, og la det hele småkoke i 3-4 minutter. Ha i grønnsakene fra forrige punkt, og kok videre i 3-4 minutter. Smak til med salt, og la gryten stå på lav varme frem til servering.
    Kutt vårløken i skiver og vend den inn i gryten rett før servering.
    God middag!