Indisk kyllinggryte med grønnkål, brokkoli, vårløk og ris
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- salt
Jasminris
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Grønnkål
100 g
Kyllingbryst
420 g
Kokosmelk
1 pakke
Garam masala
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Vårløk
1/2 pakke
Salt
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt finhakket chili for mer smak.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kutt rødløken i skiver, og riv bladene fra stilken på grønnkålen. Kutt grønnkålbladene i strimler. Skjær kyllingen i biter.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter. Tilsett kokosmelken, garam masala-krydderet, hønsebuljongen og 1,5 dl vann. Kok opp, og la det hele småkoke i 3-4 minutter. Ha i grønnsakene fra forrige punkt, og kok videre i 3-4 minutter. Smak til med salt, og la gryten stå på lav varme frem til servering.
Kutt vårløken i skiver og vend den inn i gryten rett før servering.
God middag!