Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- salt
- skiver grovt brød
Tomat
2 stk
Squash
1 stk
Avokado
2 stk
Rødløk
½ stk
Sjalottløk
2 stk
Hvitløk
1 fedd
Fetaost
1 pakke
Kalamataoliven
½ glass
Extra virgin olivenolje
1 ss
Salt
Grønn pesto
1 glass
Skiver grovt brød
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også fordele grønnsakene i flere foliepakker hvis dere vil ha hver deres porsjonspakker. Grillsalaten kan tilberedes i ovnen ved 210 grader i omtrent 20 minutter.
Del alle grønnsakene i store biter og skjær fetaosten i terninger.
Pensle et stort dobbeltark med aluminiumsfolie med litt olivenolje, legg på grønnsakene og osten, og pakk folien sammen.
Grill pakken i 20–30 minutter. Krydre med litt grovt salt og pepper, og server grillsalat med pesto og godt brød til.
350 g Pesto: 1 ss Rundstykke/brødskive: 1 stk Kcal: 310 Kcal inkludert 1 skive brød: 375
God middag!