Grillsalat med fetaost

Grillsalat med fetaost

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • salt
    • skiver grovt brød
    Tomat
    2 stk
    Squash
    1 stk
    Avokado
    2 stk
    Rødløk
    ½ stk
    Sjalottløk
    2 stk
    Hvitløk
    1 fedd
    Fetaost
    1 pakke
    Kalamataoliven
    ½ glass
    Extra virgin olivenolje
    1 ss
    Salt
    Grønn pesto
    1 glass
    Skiver grovt brød
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Du kan også fordele grønnsakene i flere foliepakker hvis dere vil ha hver deres porsjonspakker. Grillsalaten kan tilberedes i ovnen ved 210 grader i omtrent 20 minutter.

    Del alle grønnsakene i store biter og skjær fetaosten i terninger.
    Pensle et stort dobbeltark med aluminiumsfolie med litt olivenolje, legg på grønnsakene og osten, og pakk folien sammen.
    Grill pakken i 20–30 minutter. Krydre med litt grovt salt og pepper, og server grillsalat med pesto og godt brød til.
    350 g Pesto: 1 ss Rundstykke/brødskive: 1 stk Kcal: 310 Kcal inkludert 1 skive brød: 375
    God middag!