Indisk kyllingsuppe med kikerter

Indisk kyllingsuppe med kikerter

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Solsikke-/rapsolje
    • vann
    Prinsessefilet av kylling
    250 g
    Løk
    ½ -1 stk
    Gulrot
    2 stk
    Squash
    ½–1 stk
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Indisk curry paste
    1-2 ts
    Kikerter
    ½–1 pakke
    Hakkede tomater
    1 boks
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Vann
    4-6 dl
    Kokosmelk
    1 pakke
    Koriander
    ½ -1 bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Lag suppen som anvist og ha den over i en termos. Deilig varmende suppe i skiløypen er aldri feil.

    Skjær kylling i mindre biter, skrell gulrøttene og kutt gulrøtter, squash og løk i små terninger.
    Varm opp en vid kjele med olje. Stek kyllingen gyllen og løken blank. Ha i gulrot og la den surre med. Tilsett curry paste. Start med litt og tilpass smak og styrke til din familie, DENNE PASTEN ER STERK.
    Hell av vannet og skyll kikertene i kaldt vann. Ha i hakkede tomater, kikerter, hønsebuljong, 4 dl vann og kokosmelk. La suppen småkoke i omtrent 10 minutter. Tilsett squash og la det koke i 2 minutter til. Tilsett mer vann om du synes at suppen er litt tykk.
    Skyll og finhakk koriander, ha koriander i suppen rett før servering.
    God middag!