Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
- vann
Prinsessefilet av kylling
250 g
Løk
½ -1 stk
Gulrot
2 stk
Squash
½–1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Indisk curry paste
1-2 ts
Kikerter
½–1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
4-6 dl
Kokosmelk
1 pakke
Koriander
½ -1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag suppen som anvist og ha den over i en termos. Deilig varmende suppe i skiløypen er aldri feil.
Skjær kylling i mindre biter, skrell gulrøttene og kutt gulrøtter, squash og løk i små terninger.
Varm opp en vid kjele med olje. Stek kyllingen gyllen og løken blank. Ha i gulrot og la den surre med. Tilsett curry paste. Start med litt og tilpass smak og styrke til din familie, DENNE PASTEN ER STERK.
Hell av vannet og skyll kikertene i kaldt vann. Ha i hakkede tomater, kikerter, hønsebuljong, 4 dl vann og kokosmelk. La suppen småkoke i omtrent 10 minutter. Tilsett squash og la det koke i 2 minutter til. Tilsett mer vann om du synes at suppen er litt tykk.
Skyll og finhakk koriander, ha koriander i suppen rett før servering.
God middag!