Pastapesto med bacon og fetaost

Pastapesto med bacon og fetaost

4.1 (302)
Under 15 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Solsikke-/rapsolje
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Grønn pesto
½ glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Brokkolibuketter
1 pakke
Baconterninger
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Tomat
1 stk
Fetaost
½–1 pakke
(Laktose)
Ruccola
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du en mer kremet pasta? Bland pestoen inn med baconet. Ha på 2 dl fløte eller rømme og la det koke i 3–4 minutter før du vender det inn i pastaen.

Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta og brokkoli.
Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar 8–9 minutter. Kok brokkolien sammen med pastaen de siste 3–4 minuttene. Hell av vannet og vend inn ønsket mengde pesto.
Varm opp en stekepanne med olje og stek baconet til det er gyllent og sprøtt.
Kutt tomat og fetaost i terninger og skyll ruccola.
Vend stekt bacon, tomater, fetaost og ruccola inn i den varme pastaen, og server.
God middag!