Kylling tikka masala med ris

Kylling tikka masala med ris

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Basmatiris
1 pakke
Vann
Prinsessefilet av kylling
350 g
Kremfløte
1½ dl
(Melk, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Gul løk
½ stk
Tikka masala-base
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Blomkål
1 stk
Spinat
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Smør
2 ss
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

I dag kan du få dekke på et koselig middagsbord. Dekk på med tallerken, kniv, gaffel, glass og serviett. Spør en voksen om du kan få tenne lys. Finn en mugge og fyll den med kaldt vann og gjerne noen sitronskiver.

Kok risen som anvist på pakken.
Kutt kyllingen i store terninger og hakk løken. Varm opp en kjele med olje og stek til kyllingen er gyllen og løken er blank. Tilsett tikka masala base, hakkede tomater og kremfløte. La det hele småkoke i 10 minutter.
Kutt blomkål i små buketter og skyll spinaten. Tilsett grønnsakene til gryten de siste 3–4 minuttene og la de koke med. Alternativt kan du steke blomkålen til den er gyllen i en stekepanne med olje på middels varme. Ha i spinaten og vend om til den faller sammen. Rør inn smør og smak til med pepper.
Server kylling tikka masala med ris og stekte grønnsaker.
God middag!