Thaisuppe med kylling, spinat og jasminris
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Kyllinglårfilet
180 g
Gul løk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Chiliflak
1 pakke
Thaisuppe
½–1 pakke
Spinat
½ pakke
Koriander
2-3 stilk
Salt
Jasminris
1 pakke
Vann
Litt salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok gjerne risen med en kanelstang om du har det.
Kok jasminris etter anvisning på pakken.
Kutt kylling, løk og paprika i terninger. Varm opp en vid kjele med olje og stek kyllingen gyllen. Ha i paprika og løk, og stek videre til løken er blank. Tilsett chilliflak etter egen smak. Pass på, hele posen kan gjøre suppen veldig sterk! Tilsett thaisuppen og kok opp.
Vask spinat og finhakk koriander. Rør det inn i suppen rett før servering. Smak til med salt og pepper.
Server thaisuppe med jasminris ved siden av.
God middag!