Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Prinsessefilet av kylling
250 g
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Gulrot
1 stk
Sjampinjong
1 pakke
Thaisuppebase
1 pakke
Vann
4 dl
Kokosmelk
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Sukkererter
½ pakke
Salt
Risnudler
1 pakke
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dryss over litt chiliflakes for ekstra futt.
Sett over en kjele med vann til koking av nudler.
Kutt kylling i strimler, gulrot i skiver, sjampinjong i to, paprika i terninger og sukkererter i to.
Varm opp en kjele med olje, stek kyllingen gyllen, og tilsett gulrot og sjampinjong. La det steke sammen i 2–3 minutter.
Tilsett thaisuppebase, vann og kokosmelk. La suppen småkoke i 5 minutter. Ha til slutt i paprika og sukkererter, og smak til med salt og pepper.
Kok nudlene i 4–5 minutter og hell av vannet. Hakk koriander.
Server thaisuppe med risnudler og hakket koriander.
Denne oppskriften gir en god porsjon med suppe. Om du skulle ha noe igjen kan den fint fryses.
God middag!