Thaisuppe med kylling og nudler

Thaisuppe med kylling og nudler

4.23 (257)
Under 15 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Prinsessefilet av kylling
    250 g
    Solsikke-/rapsolje
    2-3 ss
    Gulrot
    1 stk
    Sjampinjong
    1 pakke
    Thaisuppebase
    1 pakke
    Vann
    4 dl
    Kokosmelk
    1 pakke
    Rød paprika
    1 stk
    Sukkererter
    ½ pakke
    Salt
    Risnudler
    1 pakke
    Koriander
    1 bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Dryss over litt chiliflakes for ekstra futt.

    Sett over en kjele med vann til koking av nudler.
    Kutt kylling i strimler, gulrot i skiver, sjampinjong i to, paprika i terninger og sukkererter i to.
    Varm opp en kjele med olje, stek kyllingen gyllen, og tilsett gulrot og sjampinjong. La det steke sammen i 2–3 minutter.
    Tilsett thaisuppebase, vann og kokosmelk. La suppen småkoke i 5 minutter. Ha til slutt i paprika og sukkererter, og smak til med salt og pepper.
    Kok nudlene i 4–5 minutter og hell av vannet. Hakk koriander.
    Server thaisuppe med risnudler og hakket koriander.
    Denne oppskriften gir en god porsjon med suppe. Om du skulle ha noe igjen kan den fint fryses.
    God middag!