Torsk med mangosalsa

Torsk med mangosalsa

4.18 (163)
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Litt salt
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Mango
1 stk
Agurk
1 stk
Vårløk
½ pakke
Koriander
½–1 bunt
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Potetene kan også stampes og gjøres om til en potetmos. Bland inn melk til du får ønsket konsistens og smak til med krydder og gjerne ferske urter. Du kan også steke fisken i margarin. Del mangoen slik at kjernen sitter igjen og du sitter igjen med to halvmåner mango. Skjær så bort skallet og del mangoen videre i grove terninger.

Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 25–30 minutter (se tips).
Skjær mango og agurk i terninger, og vårløk i tynne skiver. Finhakk koriander og chili. Bland alt sammen i en bolle. Smak til med litt limesaft, salt og pepper.
Tørk av fisken med papir og krydre den med salt og pepper. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side i en medium varm stekepanne med olje.
Server stekt torsk med kokte poteter og mangosalsa.
125 g Kokt potet:150 g Mangosalsa:100 g Energiinnhold: ca 335 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!