30-40
Tomatrisotto med salsicciakarbonader, ruccola og Grana Padano
Salsicciakrydderet vårt består av fenikkelfrø, pepper, korianderfrø og muskattnøtt, og er et av våre mest populære kryddere. Disse karbonadene må du prøve!
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- melk
Basisvarer
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- vann
- smør
- olje
- salt
- pepper
Tomatrisotto
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
½ stk
Cherrytomater
250 g
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Risottoris
150 g
Tomatpuré
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Vann
5 dl
Smør (Melk)
2 ss
Salsicciakarbonader
Salsicciadeig
300 g
Topping
Ruccola
100 g
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 782 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 73 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 175 grader varmluft.
- Tomatrisotto: Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll og kutt cherrytomatene i to. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern.
- Tomatrisotto, fortsettelse: Varm opp en kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i et par minutter, til den er blank. Ha i hvitløken, cherrytomatene, risottorisen og tomatpuréen, og stek videre i et par minutter. Tilsett 2 ss eddik, hønsebuljongen og 5 dl vann, litt etter litt, til risottoen har ønsket konsistens. Tilsett mer vann hvis den blir for tørr, og la risottoen småkoke i 15–18 minutter. Rør om innimellom. Rør 2 ss smør og Grana Padano-osten inn i den ferdigkokte risottoen. Smak til med salt og pepper
- Salsicciakarbonader: Form salsicciadeigen til 4 karbonader. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i et par minutter på hver side, til de har fått en jevn stekeskorpe. Ha karbonadene over i en ildfast form, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter, til de er gjennomstekte.
- Topping: Skyll ruccolaen, og server den til retten. Finriv Grana Padano-osten over risottoen ved servering.