Svinenakke med tzatziki og stekt hjertesalat

Svinenakke med tzatziki og stekt hjertesalat

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Agurk
1 stk
Yoghurt
150 g
Tzatzikikrydder
1 pakke
Svinenakke
400 g
Solsikke-/rapsolje
Salt
Couscous
1 pakke
(Hvete)
Gressløk
½ -1 pakke
Extra virgin olivenolje
Hjertesalat
1 stk
Solsikke-/rapsolje
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitronsaft i couscousen rett før servering.

Varm opp ovnen på 220 grader varmluft.
Del agurken i to på langs og bruk en spiseskje til å skrape ut innmaten. Riv agurken på et rivjern og bland sammen med yoghurten og tzatzikikrydderet.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje. Stek svinenakken i ca 2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper, ha over i en ildfast form og stek i ovnen i ca 6-7 minutter.
Kok couscousen som anvist på pakken.
Del hjertesalatene i to på langs. Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje og stek hjertesalaten med den flate siden ned i ca 2 minutter, snu den og stek videre i ca 1-2 minutter. Krydre med litt salt og olivenolje.
Finhakk gressløken og vend den inn i couscousen sammen med litt olivenolje rett før servering.
La kjøttet hvile noen minutter før du skjærer det i skiver for servering.
Server svinenakke med couscous, tzatziki og stekt hjertesalat
God middag!