Pølsepasta med pesto og erter

Pølsepasta med pesto og erter

3.95 (208)
Under 31 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje eller smør
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Stekepølse
1 pakke
Gulrøtter
1/3 pakke
Rødløk
1/2 stk
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
2 ss
Erter
1 pakke
Grønn pesto
1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vær obs på at pestoen inneholder nøtter.

Varm opp ovnen til 180 grader varmluft.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta.
Skrell og del gulrot og rødløk skiver. Del pølsene i skiver. Ha grønnsaker og pølseskiver i en ildfast form, og ha på salt, pepper og olje. Bland alt godt sammen. Sett formen i ovnen og stek blandingen i 15–20 minutter, eller til alt er gjennomvarmt.
Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. La ertene koke med det siste minuttet. Hell av vannet og vend inn ønsket mengde pesto.
Server pestopasta med pølse og grønnsaker.
God middag!