BBQ-marinerte kyllingklubber med coleslaw

BBQ-marinerte kyllingklubber med coleslaw

4.05 (171)
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • smør
Fullkornsris
1 pakke
Litt salt
Kyllingklubber
600 g
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Salt
Maiskolbe
2 stk
Salt
Smør
2 ss
Coleslaw
1 beger
(Egg, Sennep)
Gulrøtter
1/3 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til coleslawen med ketsjup, mer BBQ-saus eller litt HP-saus om du har det.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft og kok opp en kjele med vann til mais.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skyll kyllingklubbene i kaldt vann og tørk dem lett med papir. Ha klubbene i en ildfast form med bakepapir og krydre dem med salt og pepper. Fordel BBQ-saus over klubbene og gni den inn slik at det er saus over det hele. Sett formen i ovnen og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Ha pakkene med maiskolber i det kokende vannet og la dem trekke i vannet i omtrent 10 minutter.
Skrell gulroten, del den i strimler og ha det i coleslawen. Smak gjerne til med salt og pepper.
Server BBQ-marinerte kyllingklubber med fullkornsris, coleslaw og maiskolbe.
God middag!