Flesk og duppe med røkt grillbacon

Flesk og duppe med røkt grillbacon

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser
Er du innstilt på flesk og duppe? Vi kan garantere at denne tradisjonsrike husmannsretten tar deg tilbake til barndommen og mormors middagsbord.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Poteter
350 g
Rotmos
500 g
(Melk, Laktose)
Bechamelsaus
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Grillbacon
300 g
Bladpersille
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
805 kcal
Fett:
46 g
Karbohydrater:
62 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland den finhakkede persillen inn i sausen for å lage en smakfull persillesaus.

 Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Kok opp en kjele med vann, og ha i posen med rotmos. La posen trekke i vannet i 10–15 minutter, til rotmosen er gjennomvarm.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side. 
Skyll og finhakk persillen, og topp retten med den ved servering. 
God middag!