Rød curry med svinestrimler, kokosmelk, grønnkål og eggenudler
Laktosefri

Rød curry med svinestrimler, kokosmelk, grønnkål og eggenudler

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Denne curryen har hentet sin inspirasjon fra gatemat i Thailand. De sterke smakene balanseres av den fyldige kokosmelken og den syrlige limen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
  • vann
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Rød currypaste
1 pakke
Kokosmelk
1 liten boks
Strimlet grønnkål
50–100 g
Lime
1 stk
Vann
1 dl
Nudler
125 g
(Egg, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
749 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
61 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du en sterkere rett? Smak til med chiliflak, tørket chili, srirachasaus eller annen chili hvis du har.

 Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudlene.
 Skrell gulroten. Kutt den i to på langs, og så i skiver på skrå. Rens og kutt paprikaen i terninger.
 Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter, og tilsett gulroten og paprikaen. Stek videre i 1–2 minutter. Rør inn currypasten, kokosmelken og 1 dl vann. Kok opp, og ha i grønnkålen. La curryen småkoke i 2 minutter. Smak til med saften fra limen, soyasaus, salt og pepper. 
Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Kutt eventuelle rester av limen i båter, og server dem til retten. 
God middag!