Grillspyd med fisk, grillede grønnsaker og søtpotet

Grillspyd med fisk, grillede grønnsaker og søtpotet

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Grillspyd
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Squash
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Chilibéarnaise
1 beger
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Steinbitfilet
400 g
(Fisk)
Fiskekryddermiks
1-2 ss
Grillspyd
Søtpotetsalat
1 beger
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag en egen krydderblanding til grønnsakene for mer smak. Bland 1 ts spisskummen, 1 ts fennikelfrø, 1 ts oregano/timian, 1 fedd knust hvitløk, 2 ts HP-/worchestershiresaus, litt sort pepper og litt sitronsaft. Hell blandingen over grønnsakene sammen med oljen. Grønnsakene får også enda bedre smak om du har på litt friske urter rett før servering.

Fyr opp grillen eller sett ovnen på 200 grader varmluft.
Kutt grønnsakene i grove biter. Legg dem over i et aluminiumsbrett hvis du skal grille, eller i en ildfast form til ovnen. Ha over olje, salt og pepper. Grill under lokk eller bak i ovnen i omtrent 20 minutter. Grønnsakene kan også wokstekes i en stekepanne med litt olje hvis du synes det er enklere.
Tørk fisken og del den i passe store biter. Tre bitene på grillspyd. Krydre fisken med salt og pepper, og pensle på olje. Grill eller stek fiskespydene i 2–3 minutter på begge sider.
Varm forsiktig opp chilibéarnaisen i en liten kjele.
Server fiskespyd med grillede grønnsaker, chilibéarnaise og søtpotetsalat.
God middag!