Kylling green curry med koriander

Kylling green curry med koriander

4.21 (61)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Gulrøtter
    1/4 pakke
    Rødløk
    1 stk
    Spisspaprika
    1 stk
    Grønn chili
    1 stk
    Solsikke-/rapsolje
    Kyllingbryst
    420 g
    Kokosmelk
    1 pakke
    Grønn currypaste
    1 pakke
    Vann
    3 dl
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Salt
    Basmatiris
    1 pakke
    Koriander
    ½-1 bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du en sitron eller lime passer det bra å presse over litt av saften rett før servering.

    Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Kutt rødløk og spisspaprika i skiver. Finhakk den grønne chilien.
    Varm opp en kjele med olje til middels varme. Stek grønnsakene i 3–4 minutter. Rør om innimellom.
    Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt kyllingen i strimler.
    Varm opp en stekepanne med olje til høy varme. Stek kyllingen i 2–3 minutter, og ha den deretter over i kjelen sammen med grønnsakene. Ha i kokosmelk, green currypaste, vann og buljong, og la det småkoke i 6–7 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Grovhakk koriander og strø den over retten ved servering.
    Server kylling green curry med spisspaprika og koriander.
    God middag!