Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Gulrøtter
1/4 pakke
Rødløk
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Grønn chili
1 stk
Solsikke-/rapsolje
Kyllingbryst
420 g
Kokosmelk
1 pakke
Grønn currypaste
1 pakke
Vann
3 dl
Hønsebuljong
1 pakke
Salt
Basmatiris
1 pakke
Koriander
½-1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du en sitron eller lime passer det bra å presse over litt av saften rett før servering.
Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Kutt rødløk og spisspaprika i skiver. Finhakk den grønne chilien.
Varm opp en kjele med olje til middels varme. Stek grønnsakene i 3–4 minutter. Rør om innimellom.
Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt kyllingen i strimler.
Varm opp en stekepanne med olje til høy varme. Stek kyllingen i 2–3 minutter, og ha den deretter over i kjelen sammen med grønnsakene. Ha i kokosmelk, green currypaste, vann og buljong, og la det småkoke i 6–7 minutter. Smak til med salt og pepper.
Grovhakk koriander og strø den over retten ved servering.
Server kylling green curry med spisspaprika og koriander.
God middag!