Spansk tomatsuppe med egg, bacon og rundstykker
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- sukker
- vann
Baconterninger
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rød chili
1 stk
Rød paprika
1 stk
Sukker
1-2 ts
Passata
1 flaske
Vann
3 dl
Hønsebuljong
½ pakke
Salt
Farfalle
1 pakke
Egg
1 pakke
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Bladpersille
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne suppen med en skje med rømme.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en stor kjele med vann til koking av pasta og en mindre kjele med vann til koking av egg.
Finhakk løk, hvitløk og chili. Kutt paprika i terninger.
Kok eggene i 8–10 minutter.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Stek rundstykkene i ovnen i 7–8 minutter.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek baconet til det er gyllenbrunt. Ha i løk, hvitløk, chili, paprika og sukker. Stek videre til løken er blank. Tilsett passata, vann og hønsebuljong, og la suppen småkoke på lav varme i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet av pastaen og eggene. Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og del dem i båter. Ha eggebåtene og pastaen i hver sine serveringsskåler. Vend inn litt olivenolje i pastaen.
Server spansk tomatsuppe med pasta, egg og finhakket bladpersille. Ha rundstykkene ved siden av.
God middag!