Magre kjøttpølser med fransk potetsalat

Magre kjøttpølser med fransk potetsalat

4.08 (104)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Sous vide-poteter
250 g
Spinat
1 pakke
Gressløk
½ pakke
Vårløk
½ pakke
Reddiker
1 pakke
Grønn paprika
1 stk
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Salt
Magre kjøttpølser
400 g
(Sulfitt, Sennep, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis barna ikke er så glad i sennepsvinaigrette, ta av halvparten av poteter og grønnsaker før du blander sammen potetsalaten. Sennepsvinaigrette er kjempeenkelt å lage og passer til salater av alle slag. Visp sammen 1 ss sennep, 4 ss extra virgin olivenolje og 2 ss sitronsaft/epleeddik/hvitvinseddik. Smak til med salt og pepper. Tilsett gjerne ferske urter eller finhakket sjalottløk. En god ketsjup eller salsa passer til denne retten.

Skyll og tørk spinat, gressløk, vårløk, reddiker og paprika.
Finhakk gressløk. Skjær vårløk, reddiker og paprika i tynne strimler eller skiver. Del også potetene i skiver. Bland sammen poteter og grønnsaker, og vend inn sennepsvinaigretten. Smak til med salt og pepper (se tips).
Lag 3–4 snitt i pølsene på hver side. Stek pølsene i 3–4 minutter på hver side i en stekepanne med litt olje.
Server stekte magre kjøttpølser med fransk potetsalat.
150 g Potetsalat med grønnsaker: 250 g Energiinnhold: ca 380 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!