Marokkanskinspirert gryte med couscous

Marokkanskinspirert gryte med couscous

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Malt kanel
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Gulrot i skiver
1 pakke
Rød chili
½ stk
Garam masala
½–1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Mørkokt svinenakke
350 g
Passata
1 flaske
Tomatpesto
1 pakke
(Egg, Laktose)
Tørkede aprikoser
75 g
(Sulfitt)
Sitron
½ stk
Malt kanel
1 ts
Salt
Couscous med urter
1 pakke
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Litt rosiner og friske urter er aldri feil i en couscous.

Varm opp en vid kjele med olje. Kutt chili i små biter. Ha gulrøtter, chili og garam masalakrydder i kjelen og la det surre i 2 minutter, mens du rører. Tilpass mengden krydder til din familie.
Del aprikoser i fire. Ha mørkokt svinenakke og kraften den ligger i, i kjelen. Tilsett passata, tomatpesto, aprikoser,saften fra en halv sitron og kanel. La det små koke i 10-15 minutter og smak til med salt og pepper.
Ha vann og buljong i en kjele og tilbered couscousen som anvist på pakken.
Server marokkansk gryte med couscous.
God middag!