Pastasalat med kylling og estragon- og persilledressing
Roede

Pastasalat med kylling og estragon- og persilledressing

4.11 (124)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Fullkornspenne
100–200 g
(Gluten)
Litt salt
Strimlet kyllingfilet
300 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Vårløk
½–1 pakke
Agurk
1 stk
Cherrytomater
½ pakke
Maiskorn
1 pakke
Drømmelett
½ pakke
Estragonsennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Bladpersille
1 bunt
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server kyllingkjøtt, grønnsaker, dressing og pasta hver for seg, så kan hver og en sette sammen sin egen salat. Litt sitronsaft er godt å ha i dressingen.

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til pasta. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet.
Forvarm en stekepanne og ha i olje. Stek kyllingstrimlene i 3–5 minutter, eller til de er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper.
Kutt vårløk i tynne strimler. Kutt agurk i strimler eller biter og cherrytomater i to. Skyll maiskornene.
Skyll og finhakk bladpersille. Bland sammen drømmelett, estragonsennep og hakket blapersille. Smak til med salt og pepper.
Bland sammen pasta, kylling, grønnsaker og dressing i en stor salatbolle, og server.
Middagsrester? Ta vare på eventuelle rester og spis dem som en rask lunsj dagen etter.
400 g Energiinnhold: 400 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!